Logo Background RSS

Advertisement

Tuntut Rebet RM30 Untuk Rahsia Emas Sekarang!

  • Salam hormat semua,

    Dalam 2 artikel yang lepas, saya telah nyatakan kepada sesiapa yang ingin mendapatkan ebook Rahsia Emas boleh menuntut rebet RM30 dari saya. Namun, tuntutan hanya akan dilayan jika pembelian ebook Rahsia Emas melalui link agen saya sahaja. Ini linknya :

    http://www.rahsiaemas.com/index.php?ref=tawaran

    Setelah melakukan pembelian, mereka perlu menghantar 1 salinan bukti pembayaran kepada saya untuk tujuan bukti. Bukti ini digunakan saya untuk mendapatkan pengesahan pembelian melalui link agen saya dari pihak Admin Rahsia Emas. Rasionalnya, saya boleh memulangkan kembali rebet RM30 dan dalam masa yang sama menerima komisen dari pihak Admin Rahsia Emas.

    • Pembeli : Beli ebook RM70 melalui link saya
    • Saya : Bagi rebet RM30 selepas pembelian
    • Penjual ( RahsiaEmas ) : Terima RM70 dari pembeli dan beri komisen RM35 kepada saya

    Dalam situasi ini, saya untung RM5..Pembeli untung RM30 dan penjual ( rahsiaemas ) untung RM35. Kiranya win-win situation jugak lah.

    Jika pembeli beli ebook tersebut tidak melalui link saya, kemudian menuntut rebet RM30 dari saya ( sedangkan bukannya beli dari link saya ). Keadaan akan jadi begini :

    • Pembeli : beli ebook RM70 dengan link orang lain
    • Penjual : terima RM70
    • Saya : pembeli tipu dan tuntut RM30

    Dalam keadaan ini, saya lah yang paling rugi..Hohoho..Pembeli jugak akan rugi jika saya berkeras taknak bagi rebet. Yang untung adalah penjual. Tak gitu?

    So, kepada mana-mana para pengunjung blog, pembaca siri emel dan pelanggan tetap saya yang telah membeli panduan emas melalui link saya, sila buat tuntutan rebet RM30 dari saya bermula hari ini. Masih ada beberapa orang yang belum diberikan rebet oleh saya. Ayuh…cepat-cepat ye!

    PS : Rakan saya baru terbitkan 1 ebook motivasi yang mengandungi 50 bicara tokoh Islam dan kisah disebaliknya. Memang bagus isi kandungan ebook ini. Jika anda berminat, dapatkan sekarang pada harga pengenalan RM20 sahaja.

15 Comments
  1. #1 asraz
    August 15th, 2009 at 8:27 am

    Salam, sdra Naim…buku ni dh tak offer lagi kan? Leh ke saya nak beli jugak?

    ADMIN : Wslm…Buku ni akan dioffer semula pada 24/8 ni..InsyaAllah, saya akan buka tawaran masa tu…

    Post ReplyPost Reply
  2. #2 zool
    August 17th, 2009 at 4:55 am

    Hm.. tiba2 je tersinggah blog Naem ni..
    Lama betul tak mengetahui perkembangan naim..

    Ebook ni dia stop sementara kan..?? Ye lah.. komisyen ebook ni tinggi.. pandai sungguh naem… Untung RM5 pun jadilah kan.. tapi nak detect pembeli tu camne??

    ADMIN : Ohh…hehehe…trimas2…Saya detect pembeli dengan cara emel butiran bayaran customer pada admin rahsia emas. Tu pun ada yang terlepas lagi. Rasanya ada 2 3 orang lagi yg saya x bayar rebate tu..Haisshh..risau plak saya

    Post ReplyPost Reply
  3. #3 mesticun
    August 21st, 2009 at 8:33 am

    :-P naem kenapa tak bagi rebet RM30 dengan ebook ppcpercuma.

    Post ReplyPost Reply
  4. #4 Ladfe Amir Zakaria
    August 29th, 2009 at 5:07 pm

    Naem… saya antara pembeli yg belum dapat rebate tu. Tertunggu gak, tp baru ni ada masa untuk bagitau kat Naem
    terima kasih

    ADMIN : nanti rujuk emel ye..sy dah tercampur aduk data..itu yang buat tergendala bayaran.

    Post ReplyPost Reply
  5. #5 kaksu
    December 30th, 2009 at 5:45 am

    salam,

    naim ade lg ke rebet rm30 ni?

    Post ReplyPost Reply
  6. #6 naem
    December 30th, 2009 at 11:10 am

    boleh je kaksu..Kalau kak su nak beli, beli melalui link ini

    http://www.rahsiaemas.com/index.php?ref=tawaran

    dalam borang pembayaran nanti, Kaksu letakkan nota bahawa pembelian tadi melalui tawaran naim. Selepas tu, maklum pada saya dan saya akan periksa sistem. Jika ya, saya akan bayar RM30 ke dalam akaun kak su kembali

    Post ReplyPost Reply
  7. #7 kaksu
    January 1st, 2010 at 7:21 am

    salam naim,

    akak da beli ebook rahsia emas dari link naim. cuba periksa sistem. ni akaun maybank akak 162740040392. leh le masukkan rm30 tu ke akaun ni ye.

    Post ReplyPost Reply
  8. #8 naem
    January 1st, 2010 at 8:33 am

    wslm…akak tolong hantarkan salinan resit ,nama akak pada saya..Gunakan emel..Saya nak cek dengan pihak admin RahsiaEmas dulu ye

    Post ReplyPost Reply
  9. #9 kaksu
    January 4th, 2010 at 10:03 am

    ok nanti akak emel bukti pembayaran. boleh naim bagi email add x?

    Post ReplyPost Reply
  10. #10 admin
    January 4th, 2010 at 10:39 am

    akak pi ke bahagian hubungi saya (contact us)..letak salinan emel di situ…Saya periksa tempoh hari takde rekod. Mungkin sebab masalah database diorang. Dengan bukti pembelian tu, saya boleh jadikan bahan bukti untuk bincang dengan pihak admin rahsia emas nanti

    Post ReplyPost Reply
  11. #11 rosman
    January 11th, 2010 at 3:44 pm

    saudara naim,
    saya ada beli ebook rahsia emas melalui link saudara.dibawah ini bukti pembayaran yg telah saya buat.Tolong hubungi admin rahsia emas.com dan saya mohon diberikan rebet pembelian ebook tersebut.Semoga biz saudara semakin maju.Thanks

    Ref No. : 94008170
    Transaction Status : Successful
    Payment Alert SMS status : -
    Transferred From : 1004006835xxxx
    Account Type : Savings Account
    Transferred To : 07060000024204 Add to Favor List
    Beneficiary Name : ABD HAFIZ BIN AB WASA
    Transferred Amount : RM 80.00
    Email Alert : admin@rahsiaemas.com
    Available Balance : RM
    Remarks : melalui tawaran naim http://www.ppcpercuma.com

    Transaction Date, Time : 11-Jan-2010 20:31:49 PM

    This is a computer generated receipt and no signature is required

    Post ReplyPost Reply
  12. #12 admin
    January 12th, 2010 at 10:42 pm

    Sdr rosman, saya dah dapat detect pembelian tersebut..cuma bg saya sedikit masa utk confirmation dgn pihak admin rahsia emas. Lebih kurang 24jam dr sekarang

    Post ReplyPost Reply
  13. #13 kaksu
    January 13th, 2010 at 5:46 am

    salam naim,

    ni bukti pembelian ebook rahsia emas dari link naim tempoh hari.

    Amount: RM80.00 Status: Successful
    Reference number: 1360969649
    Transaction date: 01 Jan 2010
    Transaction time: 15:08:01
    From Account 162740040392 WSA
    To 3rd Party Account Number: 514150064764
    Account Holder Name: JAMALUDDIN BIN BAHAR
    Recipient email: admin@rahsiaemas.com

    Effective date: Today
    Description of transaction: bayaran ebook rahsia emas – suzana

    so leh la bg rebet yg dijanjikan ye.

    Post ReplyPost Reply
  14. #14 naem
    January 14th, 2010 at 2:53 pm

    Kaksu & en rosman harap bersabar ye..Saya telah hubungi pihak admin untuk sahkan pembelian, tapi belum ada respons lagi.

    Saya perlukan response tersebut terlebih dahulu

    Post ReplyPost Reply
  15. #15 rosman
    January 20th, 2010 at 12:18 pm

    Saudar Naim tlg semak emel balasan dari saya…tq

    Post ReplyPost Reply
Leave a Comment

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: